Vær med i klubben

Kom og vær med i min klub, hvor du får adgang til mine bedste, mest effektive værktøjer og øvelser, som jeg benytter mig af, når jeg hjælper dyrene og deres ejere. I klubben finder du blandt andet:
💗 2 Facebook live telepati-sessioner om måneden. 1 hver anden uge, hvor der er mulighed for at få svar på dine spørgsmål samt viden om forskellige emner såsom helbred og træning, trailerlæsning fx.
 
💗 Brevkasse 1 gang om måneden.
Bliver muligvis opgraderet til 2 gange, når der er mange medlemmer.
I brevkassen kan du indsende dit spørgsmål og problem, og jeg tager nogle af dem op og forklarer udfra telepati med det indsendte dyr.
 
💗 Alle mine bedste værktøjer, erfaringer, tips og tricks, oplevelser og guides ekslusivt til medlemmerne af klubben.
 
💗 Adgang til lukket online univers med alt guffen og adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor jeg er til rådighed.
Tilmeld dig til klubben for kun 79 kr pr måned og få alt dette.
Mine sessioner koster normaltvis 1200 kr, så der er altså en hel del at spare!
Det er helt uden binding, så du kan selvfølgelig frit afmelde dig, hvis du ønsker det.

Tilmeld dig lige her 💗

Det siger medlemmerne om klubben:

Simone: “Jeg meldte mig ind i klubben efter første live-session og er meget taknemmelig for at Malue har oprettet den. Jeg kendte lidt til Malue i forvejen da hun har været hjemme og behandle to af mine heste med KST og ved den lejlighed fandt jeg ud af hvor dygtig hun er til at telepatere. Malue er meget favnende og generøs og har mange løsningsforslag til de problematikker vi medlemmer oplever med vores dyr. Man mærker hendes store kærlighed til dyrene og det er rørende billigt, at vi flere gange om måneden har mulighed for at stille spørgsmål og kommunikere med vores dyr live her i klubbben via så dygtig en telepatør som Malue. Udover live-sessions tilbyder klubben en brevkasse og opslag hvor Malue fortæller og forklarer om hendes vej og oplevelser i den alternative verden. Det er spændende, lærerigt og selvom jeg egentlig helst beholdt Malue for en lille sluttet flok, så fortjener I og jeres dyr at koble den her dimension på jeres forhold og videre vej frem. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig til Malue. ”  Lina: Jeg er med i klubben her, da jeg før har haft Malue ude til 2 af mine heste hvor hun både har behandlet med KST og telepati og hver gang har hun hjulpet mine heste og har hun taget mig med storm… eller skulle man sige med “en kærlig brise”? Malue er simpelthen så sød og mild og hendes energi er så varm og kærlig. Hun har uden tvivl ændret min måde at omgås heste på. Jeg er meget mere MED mine heste nu og har et meget bedre samarbejde og kan mærke at jeg har meget nemmere ved at kommunikere med heste. Alt dette takket være Malue, hun har ændret MIG og gjort MIG til et bedre menneske med bedre energi og det kommer kun dyrene til gode. Jeg elsker at følge Malue her i gruppen og finder hendes videoer meget lærerige og oplysende. Malue er ganske enkelt en gave til os mennesker, FOR dyrenes skyld.” Helene:  “Jeg har været med i klubben fra start af. Det er så sindssygt spændende at følge med i, hvordan Malue behandler dyrene, og hvordan hun formidler deres budskaber videre på en mild og kærlig måde. Jeg havde hende ude til min hest og få telepati og KTS, efter en live session, hvor hun fortalte om hans problematikker, som jeg kan nikke genkendende til. Jeg føler selv jeg forstår ham ret godt, men jeg er selvfølgelig usikker på mange ting. Malue bekræfter mine tanker og følelser. Hun kommer med gode råd og vejledning og hun fik virkelig løsnet ham op! Jeg har også tilmeldt min kat en live session, hvor hun fortalte om hans svage skulder og henviste til en olie jeg kunne give ham. Det gjorde jeg og opfølgningen viste, at han har det fint i skulder nu! Jeg er dybt beæret over at være med i denne gruppe. Det er så givende for én selv (og sine dyr), og samtidig kan man høre om andres ting og få gode råd med på vejen. Klubben er helt sikkert det værd! 🙏 Tak for dig Malue!”

Tilmeld dig lige her 💗