KATEGORI: Dyr

MODUL 3 – FØRSTE LIVE-KUNDER

Spændingen var i top da vi mødtes til modul 3 i kurset i kommunikation med dyr hos Ditte Young i midten af juni.

I dag skulle vi nemlig for første gang øve os på fremmede menneskers dyr, som ankom med et billede af deres dyr til vores øve-lokale.

Selvom det ikke var fysiske dyr de medbragte, var der stadigvæk en anden energi og en anden spænding for nu stod vi altså over for en person der alligevel forventede og håbede på et eller andet svar.
Nu kom vi for alvor på opgave og skulle vise alt det vi havde lært på de to første moduler.

Jeg var nervøs, men så snart jeg gik igang med den første telepati glemte jeg det og forsvandt helt hen i telepatien.

Det var en meget frembrusende hest med store meninger og jeg fik formidlet budskaber videre til den rørte ejer.
Energien var helt utrolig fra hesten og jeg fik så meget energi fra hesten igennem mig at hele min krop rystede, som stod jeg nøgen i -20 grader.

Oplevelsen var intet mindre end fantastisk og jeg fik rosende ord fra ejeren af hesten.
Hun blev rørt til tårer, da det jeg formidlede videre ramte plet og hun kunne virkelig genkende det jeg fortalte.

Jeg takkede ja til at lave endnu en live-telepati på hold nummer 2 af live-kunder der kom ind, da vi var en kursist i underskud.

Her fik jeg også en hest og jeg fortalte rigtig meget om dens personlighed, skader den havde og som den var igang med at komme videre fra og hvad den godt kunne lide at træne med.
Derudover fik jeg også besked på at fortælle ejeren at hun gerne måtte være lidt mere opmærksom på at få fjernet sandkorn, små hår og diverse skidt fra udstyret.

Hesten var nemlig så fin i sin hud og mærkede de mindste ting.
Ejeren brød ud i grin, for hun kunne genkende det så meget og hun vidste også godt at hesten gerne ville have at alt gerne skulle være så rent som muligt.

Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg glæder mig ufatteligt meget til modul 4 men endnu mere til modul 5 hvor vi skal ud i en stald og stå med dyr, hvor begge parter er fysisk tilstede.

Det bliver ufatteligt spændende!

Hvis du ønsker små hverdags-opdatering og udklip af telepati fra de dyr jeg taler med, kan du følge med på min facebook-side her.

Forrige Blogpost Næste Blogpost

Skriv en kommentar

Der er mere lige her: