INFO OG AFBUD

Når du booker en tid hos mig, kan du enten vælge at booke igennem min hjemmeside, min Facebook-side, på min mail kontakt@maluejasmine.dk eller på telefon 26251693.
Her aftaler vi hvilken ydelse du ønsker, jeg beregner prisen for kørsel hvis det er en fysisk ydelse og er det en mail-telepati, aftaler vi hvilken dato du modtager telepatien på.

Når du booker en fysisk telepati anbefaler jeg altid, at du skriver dine spørgsmål ned til dyret så du har dem stående.
Det er en rigtig god idé, da man nemt kan glemme dem, når man står midt i telepatien.

Til Kranio Sakral Terapi fører jeg altid journal efter behandlingen, hvor jeg noterer hvad jeg har rettet på hesten og evt hvad jeg har anbefalet til videre forløb.
På den måde kan du altid kontakte mig, hvis du har brug for at høre, hvad jeg rettede på hesten.
Derudover kan jeg altid gå tilbage og se, såfremt jeg behandler hesten igen, hvad jeg rettede sidst for at se om samme problem evt opstår igen.

Betingelser ved afbud

Hvis du melder afbud op til 48 timer før vores aftale, modtager du en faktura på 50% af beløbet på ydelsen du har booket inklusiv kørsel.
Melder du afbud efter 48 timer før vores aftale, modtager du en faktura på 100% af beløbet på ydelsen du har booket inklusiv kørsel.

Er du forhindret I at komme til vores aftale, men ønsker en ny dato, betaler du kun, såfremt din booking er på en rute der er planlagt sammen med andre kunder i dit område hvor kørsel er delt ud mellem de deltagende.
Her modtager du en faktura på beløbet af kørsel.

Hvilken type betaling modtager jeg?

Når du booker en fysisk ydelse, altså enten en fysisk telepati eller Kranio Sakral Terapi modtager jeg enten kontanter eller Mobilepay.
Booker du en mail-telepati eller modtager du en faktura fx ved afbud kan du betale via Mobilepay eller bankoverførsel.