KATEGORI: Dyr

“ER JEG LEVENDE ELLER DØD?” – NÅR DYRET LANDER I EN “GRÅZONE”

Hvis et dyr oplever en meget pludselig død og ikke “kommer over på den anden side”, kan de havne i en form for gråzone, hvor de rent faktisk ikke er klar over, om de er levende eller døde.

Her kan dyret føle sig forvirret over ikke at kunne komme hjem, ikke at vide hvor dyret befinder sig og det kan føles som et meget koldt og gråt sted for dem.

På Modul 2 lærte vi om kontakt til afdøde dyr og med et billede af min egen kat, oplevede vi et dyr der var landet i en gråzone.

〉 Læs mere om Modul 2 her

Når et dyr dør pludseligt, som fx. at det bliver kørt ned eller på anden vis dør på en måde, dyret ikke selv forstår kan dyret ikke altid være klar over at det rent faktisk er dødt.

På Modul 2 havde jeg et billede med af min kat, der forsvandt ud af døren en aften jeg kom sent hjem.
Siden så jeg hende ikke.

En af de andre kursister fik billedet af min kat, Misling og her kom hun i kontakt med hende.

Hendes første indtryk var, at Misling rent faktisk var i live, men hun beskrev det som om at Misling ikke kunne komme hjem.
Misling var ked af det, hun frøs og var helt kold.

Hun fortalte at Misling var en kærlig kat og kunne hun sidde på ens skuldre konstant, så gjorde hun det.

Hun beskrev at Misling var faldet i noget vand og havde fået kæmpet sig op på breden, men ikke havde kræfter til at gå hjem.

Herudover beskrev hun at Misling havde kastet op i vores hjem, hvilket var ganske rigtigt – for efter hun var smuttet ud af døren, fandt jeg blodigt opkast flere forskellige steder i huset.

Med hjælp fra Ditte Young, fik kursisten beskrevet hvordan det føltes for Misling at være der, hvor hun var nu og med de ord hun beskrev som var koldt, uforstående, ked af det og uden kræfter kunne vi her bekræfte at Misling ikke var levende mere.
Kursisten følte at Misling var endt i en gråzone, og at hun ikke selv havde opfattet at hun var død.

Hvad gør man så?

Når man føler at dyret er endt i en gråzone, hjælper man dem over i deres himmel.

Kursisten fortalte Misling at hun skulle gå hen mod lyset.

Da Misling trådte ind i sin himmel oplevede kursisten en lettet følelse og alle de triste følelser hun havde igennem telepatien, forsvandt ud af hendes krop.

Misling takkede af og fortalte til kursisten at hun gerne måtte fortælle videre til mig, at hun elskede mig og savnede mig, men at alt var så rart i himmelen.

Det var en vild oplevelse.
Inderst inde vidste jeg godt at Misling ikke var levende mere, men det var rart at få bekræftet og også nu at vide, at hun rent faktisk har det godt.

Kontakt med afdøde dyr

Det kan give en ro i ens krop at få kontakt med et afdødt dyr.
Måske bare for at bekræfte om man tog den rigtige beslutning, hvis man selv var herre over det, eller for at hjælpe dyret videre, hvis man føler at det er landet i en gråzone.

Man kan stille spørgsmål til afdøde dyr, høre om de har det godt og få sagt et sidste farvel, hvis det er dét man ønsker.

Alle blogpost er skrevet ud fra hvordan jeg opfatter følelserne og er ikke videnskabeligt bevist.

Forrige Blogpost Næste Blogpost

Skriv en kommentar

Der er mere lige her: