KATEGORI: Selvudvikling

5 råd til at beskytte dig selv, mod andres energi

Føler du dig ofte træt, når du har været ude i blandt andre mennesker?
Måske mest, når du har været i større forsamlinger? Eller det kan også være specifikke personer, du føler, dræner dig mere end andre.
Få her 5 råd til at beskytte dig selv, mod andres energi.

Det er en følelse jeg selv, kender rigtig godt.
I mange år, har jeg været forvirret, mistet fokus og generelt ikke brudt mig om, at være ude blandt andre mennesker.
Og når jeg kom hjem igen, var jeg simpelthen så træt, fik ofte hovedpine og følte mig helt klædt af, fordi jeg havde en følelse af, at andre menneskers energi, bare trængte helt ind i mine egne celler.

På et tidspunkt, vidste jeg egentlig overhovedet ikke, at det var det der foregik, når jeg var ude. Og jeg brugte mange tanker på at forstå, hvorfor jeg dog var så træt og hvad der føltes som ødelagt, når jeg kom hjem fra et simpelt arrangement.

Svaret var egentlig simpelt nok; mine chakra stod på vid gab og jeg delte egentlig ufrivilligt ud af min egen energi, uden at jeg vidste det.
Jeg var så langt ude, at jeg måtte bruge min “hekse-dame” til at hjælpe mig med, at lave et skjold omkring mig og beskytte min sensitive sjæl for andres energi.
Men alligevel har jeg ind i mellem brug for noget ekstra beskyttelse og her er 5 gode råd, som du også sagtens kan bruge, til at beskytte dig imod andres energi.

5 råd til at beskytte dig selv, mod andres energi:

 1. Bed om beskyttelse.
  Ind i mellem, hvis jeg kan mærke at jeg føler mig mere svag, mere sårbar eller træt en dag, så beder jeg om, at jeg kun vil mærke min egen energi.
  Så siger jeg sætningen inden i mig selv “I dag vil jeg kun mærke min egen energi” men jeg kan også finde på at bruge sætninger som:   “Beskyt mig fra andres energi i dag.”
  “Jeg beder om, kun at mærke den energi jeg skal mærke i dag.” Det kan føles spøjst i starten, men det virker – specielt for mig!
 2. Hold dig foran solar plexus.
  Jeg brugte denne metode rigtig meget, da jeg tidligere har haft en person i mit liv, som bare sugede alt energi ud af mig.
  Slå armene over kors, under brystet eller hold dig på maven, ved solar plexus. Tricket lærte jeg på et kursus og bruger det ofte, hvis jeg er i selskaber, hvor jeg begynder at føle mig drænet.
 3. Bær en rosakvarts på dig.
  Kærlighedsstenen. Jeg har ofte en i inderlommen, bukselommen eller i min taske, hvis jeg skal ud.
  Det føles som om, at jeg får en større form for beskyttelse og rosakvartsen bringer også ro og harmoni, balance mellem krop og sind samt har beroligende egenskaber.
 4. Rens dig selv, når du kommer hjem.
  Jeg mener faktisk, at det er noget som healere ofte gør, men tricket har også virket for mig, når jeg gør det på mig selv.
  Stryg henover dine arme fra dine skuldre, ned over bryst, mave og til sidst dine ben i en nedadgående retning.
  Slut af med at stryg dig bag på ryggen, så langt op du kan nå og på bagsiden af benene. Et varmt bad kan også rense andres energi af dig og jeg kombinerer ofte disse to ting, hvor jeg stryger energien ud af kroppen, samtidig med at jeg er i badet.
 5. Bed om, at alt det energi der ikke er dit, forlader din krop.
  Ind i mellem, kan jeg fx selv mærke en hovedpine der pludseligt opstår.
  Hvis jeg ikke føler, at det giver mening for mig, fx hvis jeg ved at jeg har spist og drukket ordentligt, så siger jeg egentlig bare til mig selv, “Er det her mit?” og hvis det ikke er, så forsvinder det faktisk med det samme.
  Det er en ret syret følelse.
  Men du kan bruge det på den måde, at inden du går i seng, kan du sige “Alt energi, der ikke er mit, bedes forlade min krop.”
  Det giver ofte en afslappende følelse, hvis du er en, som ofte går og samler op på folks dårlige energi, uden at du ved det.

Jeg håber at disse 5 råd kan bruges af alle jer andre sensitive, lige så vel som ikke sensitive, mennesker derude. Det er 5 råd jeg selv bruger og selv har erfaret virker rigtig godt for mig.
Har du selv andre råd, til at rense dig selv for andres energi? Så skriv dem endelig i kommentarfeltet ♥

Forrige Blogpost Næste Blogpost

Skriv en kommentar

Der er mere lige her: