In SKØNHED, SKØNHEDSGUIDES on
7. marts 2016

SÅDAN HER SKAL DU BRUGE DIN BEAUTY BLENDER

Har du ikke helt styr på hvordan den lille fine make-up svamp skal bruges og føler du at den suger al din foundation i sig?

Se med her og find ud af hvordan du skal bruge din beauty blender – på den helt rigtige måde!

Mange er helt forfærdeligt forelsket i beauty blenderen og kunne ikke undvære make-up svampen i deres daglige rutine, mens andre ikke helt kan finde ud af, hvordan de skal få den til at fungere optimalt.
Jeg selv er kæmpe fan og jeg synes at svampen gør et fantastisk stykke arbejde, men der er dog også et helt specielt step, som ikke må springes over!

Se med i min video og lær at bruge din beauty blender, på den helt rigtige måde:

Den kan virkelig skabe magi, den lille svamp men det kræver også at du ikke springer det vigtigste step over, når du skal påføre dit make-up!

Sådan bruger du din beauty blender:

Når du skal bruge din beauty blender er det enormt vigtigt at du husker at gøre din svamp våd, inden du dypper den i make-up´pen.
Hvis du ikke gør dette, vil svampen suge al produktet ind i sig og derved vil du spilde en masse af produktet, på ingen ting.

Så snart du gør svampen våd vil den svulme op og blive større.
Efter at du har holdt den under vand til den er helt våd, klemmer du forsigtigt vandet ud af den og tørre den blidt i et håndklæde.

Svampen skal være let fugtig og ikke våd, da make-up og vand som bekendt ikke arbejder så godt sammen.

Når du har tørret beauty blenderen blidt i håndklædet, dupper du bare svampen ned i lidt make-up og begynder at duppe det på din hud, der hvor du har brug for dækning.

Og så nemt er det!

Jeg synes også at beauty blenderen er enormt god til både foundation og concealer, i det den er så blød.
Det gør den super let at arbejde med og det gør det nemt at blende produktet godt ind i huden.

Jeg elsker den!

Goodiebox anmeldelse

Jeg fik min beauty blender i denne måneds GOODIEBOX og du kan få fat i den egen lækre box lige her.

Beauty blenderen koster normalt 130 kr i sig selv, men en hel GOODIEBOX koster 159 kr med levering og hele molevitten, plus du får 7 andre lækkerier med oven i hatten.

Men skynd dig, for mon ikke denne måneds GOODIEBOX snart bliver udsolgt?

Hvis du kun er til Beauty Blenderen forhandles den i Sephora ♥

Har du prøvet en original beauty blender eller drømmer du stadigvæk om det?

 

Follow

armbånd

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Amalie Fernande

  Uh elsker også min beauty blender, og har længe overvejet at melde mig til Goodiebox, frygter dog bare at modtage for meget til at jeg kan nå at bruge det. Men det lokker! 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  8. marts 2016 at 21:02 Reply
  • Malue

   Ja, sådan havde jeg det også lidt men så er det så mega skønt at have lidt back-up produkter, hvis man lige pludselig løber tør 😀
   Derudover elsker jeg måden man kan opdage nye produkter på og teste dem af, selvom man måske ikke lige havde lyst til at gå ud og købe en full size.

   Jeg er altså fan 😀

   9. marts 2016 at 7:29 Reply

  Leave a Reply

  Mere af samme skuffe