In MAKE UP, SKØNHED, SKØNHEDSGUIDES on
29. december 2015

NYTÅRS MAKEUP LOOK

Nytårs aften nærmer sig med hastige skridt – har du styr på makeup’en?

I dag har jeg lavet et makeup look som jeg selv ville bruge til en festlig aften, som fx. nytår.
Min hverdags makeup er yderst simpel og er ofte blot en enkelt øjenskygge der dækker hele øjenlåget tilsat lidt mascara.

Jeg elsker dog makeup og jeg synes det er helt vildt sjovt at eksperimentere lidt med det, for at se hvad mit ansigt kan bære.
Selvom jeg har store øjne, synes jeg tit de bliver lidt “væk” hvis jeg bruger for meget make-up, men dette look går ganske fint til mine øjne!

make up nytår

Jeg har brugt min Too Faced The Return of Sexy palette og skal jeg være helt ærlig, vil jeg ikke råde dig til at kaste mønter efter denne palette.
Du må ikke lade dig snyde af farvernes smukke udseende, for selve skyggerne er desværre ikke nær så gode som skyggerne i Too Faced Chocolate Bar paletten.

De drysser, når man ligger dem på – så det siger spar 2!

Der findes heldigvis mange andre paletter der indeholder lidt af de samme farver og jeg er sikker på at langt de fleste piger ejer en palette med nogle gyldne og brune nuancer i.

Derfor – brug den du ejer, i stedet for at købe Too Faced The Return to Sexy.
Den er ikke pengene værd!

Til mit look:

Jeg har brugt de 3 farver, som jeg har markeret med numre.

Nummer 1 har jeg lagt fra øjenkrogen til midt på øjenlåget, hvor jeg herefter har dyppet min pensel i farve nummer 2 og lagt den midt på begge øjenlåg.
Herefter har jeg taget min MAC 217 blending pensel og blendet disse to farver blidt sammen, men uden at trække den mørkere farve helt ind i øjenkrogen.

Herefter har jeg dyppet min MAC 217 pensel i farve nummer 3 og påført den yderst ved øjenlåget og trukket den lidt ind over, samtidig med at jeg har blendet den ind i farve nummer 2.

Ved at gøre dette, giver det en effekt af at det går fra lysere til mørkere.

Herefter har jeg brugt den eyeliner der følger med i paletten til at lave en kant langs med mine vipper.

Til slut topper jeg med min absolutte yndlingsmascara – Too Faced Better Than Sex.

And that’s it!

Hvis du har fyldigere læber end mig, ville det være perfekt med enten en rød læbestift for at gå all in eller en mere neutral læbestift, for at holde fokus på øjnene.
Men siden at mine læber er så mega tynde, undlader jeg dette, da de ellers vil forsvinde heeelt væk.

Kan du lide mit make-up look? Del din mening i kommentarfeltet ♥

Follow

December giveaway

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

Follow

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Mere af samme skuffe