In HUDPLEJE, SKØNHED, SKØNHEDSGUIDES on
22. marts 2015

NATURLIG HJEMMELAVET CITRON LÆBESCRUB

citron læbescrub hjemmelavet

Tørre læber er et problem som mange døjer med. Uanset hvor flittig man er, til at bruge læbepomade, kan ens læber nogle gange have brug for lidt ekstra pleje.
Jeg har lavet en hjemmelavet læbescrub som indeholder citron. Citron er en af mine yndlings ingredienser, når det kommer til hjemmelavet hudpleje og fordi at den efterlader dig med en friskere og sundere hud. Grunden til dette er, at når citron bruges på huden, er det citronsyren i citronen der trænger gennem porerne for at fjerne overskydende olie, snavs, døde hudceller og endda pletter på din hud.

Se hvordan du laver din egen citron læbescrub:

Andre citron hudpleje tips:
thumbnail citron diy 2
DIY citron ansigtsscrub og ansigts
maske

 

Kan du ikke se videoen lige nu? Her er alt du skal bruge + lidt ekstra:

Opskrift læbescrub med citroner

Så hvorfor disse ingredienser?

Kokos olie indeholder vitamin E + K. Vitamin E sørger for, at beskytte kroppens celler mod skadelige stoffer fra fx stofskiftet. Vitamin K er super vigtigt for dit blods evne til at størkne og mangler du vitamin K kan det medføre større blødningstendens, da dit blod er længere tid om at størkne. Derudover har kokos olie en utroligt god effekt på at gøre din hud blød på grund af fede syrer som fugter din hud.

Honning er naturligt anti-bakterielt og indeholder amino-syrer som fugter din hud.

Sukkeret i scrubben er den, der skaber slibekornene og masserer blødt dine læber, som er med til at fjerne døde hudceller og snavs.

Det samme med citronen – den fjerner også døde hudceller, snavs og overskydende olie. Derudover lysner citron din hud for mørkere pletter og får din hud til at være ensartet. Citron indeholder vitamin C som er en evig kilde til styrkelse af dit immunforsvar.

Du kan med fordel bruge scrubben i ansigtet inden du smutter i bad. Massér forsigtigt scrubben rundt i hele ansigtet, men pas på omkring øjnene, da citron kan genere dem.

Det ville betyde rigtig meget, hvis i lige ville smide en kort kommentar om jeres erfaring med denne hjemmelavet lipscrub! xo

Det er vigtigt, at du altid laver en hurtig test, når du bruger hjemmelavede produkter. Det er bedre at være på den sikre side! Et godt sted er på undersiden af dit håndled, hvor huden er tynd og følsom. Kom lidt af produktet på og afvent 5-10 minutter.

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Mere af samme skuffe