In GIVEAWAY on
26. december 2016

MOOLDASH GIVEAWAY 2017

Hele 2016 har jeg kørt en månedlig giveaway på nær de sidste to måneder af året.
Jeg ved at det er til stor glæde for mange af jer, da I jo selvfølgelig elsker at vinde skønne præmier.

Jeg nyder også at dele ud og kunne være med til at lære jer nye brands at kende og samtidig få lov til at give lidt igen, af alt det jeg får ud af at have min blog.

Tankerne omkring denne månedlige giveaway har floreret en del rundt i mit hoved.
På den ene side vil jeg virkelig gerne køre konceptet videre i 2017, men på den anden har jeg overhovedet ikke lyst.

Lysten forsvinder, da jeg føler at der er rigtig mange “konkurrence-jægere” derude og mange af dem er selvfølgelig på min blog, fordi jeg har mange konkurrencer.
Det er helt fair og jeg forstår dem godt, for det er da så fedt at vinde!
Men i og med at der er en del af dem, er det oftest også dem der vinder noget, fordi efter reglerne skal man udvælge en vinder tilfældigt.
Og egentlig har jeg heller ikke lyst til at sidde og udvælge en vinder sådan helt personligt.

Jeg føler lidt at det går ud over de personer der rent faktisk er interesseret i de andre blogpost jeg udgiver, for i realiteten er det jo dem, jeg gerne vil give tilbage til.
Det er vigtigt for mig at få kommentarer og feedback og jeg elsker at få dem.
Men jeg kan mærke at de kommentarer bliver mindre og mindre, fordi jeg har flere og flere læsere der er konkurrence-jægere.

Jeg vil rigtig gerne glæde mine læsere og derfor har jeg også tænkt over at jeg stadigvæk gerne vil lave giveaways, men måske gøre dem mere ekslusive og se om jeg kan få nogle endnu vildere præmier i hus.
I takt med at jeg gerne vil mere over i mode/ personlig stil vil det også give mig mulighed for at få flere giveaways med tøj og accessories fremfor kun skønhedsprodukter.

Men for at jeg kan finde ud af hvad I er til, vil det være en kæmpe hjælp for mig, hvis I havde lyst til at kommentere på hvad I ønsker.
Giveaway’s er jo trods alt for jer og selvom jeg har mange gode idéer i ærmet, vil jeg gerne høre hvad du faktisk ønsker.
Så kan jeg måske også bedre snakke med virksomheden omkring det, hvis de kan se at der er stor interesse i deres brand.

Lige for tiden går tankerne på at jeg vil lave giveaway’s hver 3 måned i stedet for og så virkelig sørge for at det bliver en ordentlig giveaway med gode og spændende præmier.
For helt at slippe dem, ville også være synd for jer.

Jeg håber at du er nået til ende i dette indlæg og har lyst til at dele dine tanker omkring dette.
Jeg vil jo gerne gøre det bedst muligt for dig som læser, men jeg ønsker heller ikke min blog overrendt at de læsere, der kun er her for at vinde.
Så går idéen af giveaway’s for faste læsere, jo lidt af den.

Så til slut vil jeg stille dig to spørgsmål:

 1. Kunne du tænke dig at være mere aktiv i kommentarfeltet i fremtiden og hjælpe mig til at finde ud af hvad du godt kan lide af det indhold jeg leverer?
  (Det vil gøre det lettere for mig at få giveaway samarbejder der passer i stil med mine læsere)
 2. Hvilken præmie vil du bare helt vildt gerne vinde?

Om ikke andet, så kan du stadigvæk godt nå at tilmelde dig hele pakkekalenderen – hvis du er en rigtig giveaway-haj! ♥

Previous Post Next Post

40 Comments

 • Kim shm

  Jeg synes du laver fine konkurrencer med blandede præmier.
  Hvordan ved du om folk er konkurrence-hajer? Eller om de rent faktisk læser alt du skriver men kun kommenterer på konkurrencer? Sådan oplever jeg selv det er på min blog: de samme navne kommenterer på alle konkurrenceindlæg og intet andet, men jeg tænker de må følge med på bloggen fir at vide der er konkurrencer?;)

  26. december 2016 at 8:26 Reply
  • Malue

   Tak for din kommentar!
   Jeg ved jo selvfølgelig heller ikke om de kun ér konkurrence-hajer, men jeg finder det lidt underligt at de ikke ønsker at kommentere på andet end konkurrencer.
   Derfor får jeg en følelse af, at de kun er der for konkurrencerne.

   Jeg ville jo helst ønske at de også kom med ris og ros af det andet jeg laver, men når ikke det sker – så føler jeg de kun er der for konkurrencerne.

   Ikke at det så nødvendigvis ér sådan, men det er følelsen jeg får 🙂

   26. december 2016 at 10:07 Reply
 • Pernille Kit Larsen

  Jeg synes også at du laver rigtigt flotte give away Jeg gøre sådan hvis jeg vinder noget så kommeteret jeg det altid skriver en indlæg om det Jeg kan godt lide din blog

  26. december 2016 at 10:30 Reply
 • Maria Ørum

  Jeg er en afdem der oftest kun kommenterer på konkurrencerne,men det er ikke fordi jeg ikke læser/kigger alle andre indlæg igennem,er bare ikke den store skriver.
  Jeg følger via bloglovin og der læser man jo blogs ligesom ugeblade,jeg klikker mig ind på dem der fanger min interesse,læser dem og kigger videre.
  Jeg lover dig at jeg vil prøve at være mere med i kommentarfeltet,så du kan se min tilstedeværelse.
  Mht dine giveaway,syntes jeg at det er noget du skal gøre op med dig selv,hvAd har DU lyst til og hvor tit skal det være 🙂
  Rigtig god jul
  Maria

  26. december 2016 at 11:18 Reply
  • Malue

   TUSIND tak for din kommentar!
   Det er virkelig rart at høre, for man sidder jo her og gør sig tanker som sikkert slet ikke passer 😀

   Det lyder dejligt, men det skal jo kun være fordi du har lyst.
   Det var mere for at vide hvad I ønsker og hvad I godt kan lide 🙂

   Tak for dine ord, jeg vil prøve at overveje hvad jeg synes det skal være, så!

   Kh Malue

   26. december 2016 at 11:22 Reply
 • Karoline L

  Kære Malue.
  Jeg kan godt se, hvor du kommer fra. Som læser glemmer jeg personligt ofte at tilkendegive min mening eller like opslag, som jeg synes om. Egentlig handler det meget om, at jeg tænker, at det er der så mange andre, som jo gør. Men jeg vil da helt sikkert til at vise det noget mere selv 🙂 Jeg synes, at dit univers herinde er så fint og det vil jeg naturligvis godt støtte mere op omkring.
  I forhold til indhold så ser jeg altid frem til dine OOTD, da vores stil minder en hel del om hinanden, hvorfor jeg finder det meget inspirerende med indlæg som dem. Desuden kunne det være rigtig fedt med nogle indlæg som har personlig karakter.
  Hilsen Karoline

  26. december 2016 at 12:29 Reply
  • Malue

   Tusind tak for din kommentar, Karoline!
   Det varmer om hjertet.

   Jeg er glad for at du finder min stil inspirerende og jeg lover dig, at der kommer langt flere OOTD i fremtiden!
   Det er noget jeg selv synes er rigtig sjovt at lave, så det kommer du til at se mere af.

   Det personlige er også noget jeg vil tage mere fat i, til næste år da jeg kan se at jeg har “gemt mig lidt væk” i mine tidligere blogpost.
   Men der kommer mere af det hvor jeg vil vise jer mere om min baggrund, mit andet arbejde og hvem jeg er.

   26. december 2016 at 18:30 Reply
   • Karoline L

    Det lyder jo rigtig godt med flere OOTD! Det vil jeg glæde mig til 🙂
    Fedt med mere af det personlige, for det har jeg i hvert fald savnet lidt. Det bliver spændende at læse.

    27. december 2016 at 15:29 Reply
 • Mor Tina

  Glædelig jul til dig søde,

  der er mange deltagere i giveways, og ikke alle følger ens blog og det man laver som indsats for at inspirere andre.
  Jeg ved det fordi jeg hjælper min datter med hendes blog, men vi har lært at der er mange derude som ingen penge har i disse tider og som går efter at prøve at vinde julegaver, fødselsdagsgaver eller lidt til dem selv.
  Du kan jo håbe mange vender tilbage til dig blog og dog trods alt følger med i det du har at give:-)

  Vi har lært at tage tingene lidt som de kommer.
  Trods alt er der nogen som bliver lykkelige hver gang du kan udråbe en vinder:-)

  Håber du kunne bruge ordene til lidt.
  Og nyd nu resten af julen, ferien og snart det nye år:-)

  26. december 2016 at 14:47 Reply
  • Malue

   Ja og det er selvfølgelig helt fair!
   Jeg vil rigtig gerne hjælpe andre og netop derfor giver jeg også så meget ud, for ind i mellem kunne jeg nemt beholde tingene selv.

   Jeg sender altid personlige breve med, hvis det er mig selv fremfor virksomheden der sender præmien afsted, fordi jeg nyder at gøre folk glade.
   Jeg havde nok bare brug for svar på om alle der følger med kun er her for konkurrencer, men det kan jeg så se at de bestemt ikke er <3

   26. december 2016 at 18:28 Reply
 • Emma

  Jeg er ikke konkurrencejæger, men jeg kunne nok godt ligne én fra dit synspunkt. Jeg kommenterer så godt som aldrig på blogindlæg (og jeg læser rigtig mange blogs), selvom jeg kan lide blogindlægget. Jeg ved ikke helt hvorfor – måske pga tid og fordi jeg alligevel glemmer at tjekke, om nogen har svaret. Og så fordi dét at læse blogs for mig er lidt som en hjemmeside eller et magasin, man klikker igennem, skimmer eller læser på bloglovin.

  Men så deltager jeg i konkurrencer, når de dukker op på de blogs, jeg følger. Det er næsten altid nogle seje præmier, jeg godt gad vinde, og så sender jeg en kommentar af sted. Men jeg gør det ikke for at være overfladisk eller ligeglad overfor bloggeren! Kun fordi det er seje præmier, og fordi man bliver ved og ved med at håbe, at det snart bliver ens tur til at være den heldige 🙂

  26. december 2016 at 15:20 Reply
  • Malue

   Jeg er helt sikker på at det blot er mig selv der har sat det her billede op, for på kommentarerne lyder det slet ikke til at det faktisk er realiteten.
   Det er nok bare en følelse jeg selv har gået og haft, som er totalt usand.

   Det er virkelig dejligt at høre disse ord, så jeg ved at I læser med og godt kan lide det jeg laver, selvom der måske ikke altid er lyd fra jer 😀

   26. december 2016 at 18:26 Reply
 • Diana

  Jeg har rigtig længe fulgt herinde på bloglovin og læst de dejlige blogoposts. Jeg har dog heller ikke været den aktive kommentator her på bloggen, og det skyldes mest at jeg synes det du skriver allerede er godt. Jeg har simpelthen mangel på viden omkring blogs til at kunne pege præcist det sted, hvor jeg synes der kunne forbedres. Jeg vil dog gerne kommentere fremover på det du allerede gør fremragende <3

  Mht. til giveaways, må du rigtig gerne komme med "usædvanelige" brands/mærker. Det skønne ved din blog er, at man her kan læse om brands man ikke har hørt om før. Det synes jeg har været fedt, og noget du gerne må fortsætte med at gøre 😉

  26. december 2016 at 15:23 Reply
  • Malue

   Tusind tak, hvor er du sød!
   Men det er jo også dejligt at få kommentarer, selvom der “ikke er en finger at sætte” 😀
   Ros er altid skønt.

   Tak for dit input, det vil jeg helt bestemt fortsætte med.
   Jeg elsker selv at opdage nye brands og teste dem af, inden jeg sender ris eller ros videre ud på bloggen.
   Specielt når min hud er så sart. Så kan jeg virkelig give min ærlige mening!

   26. december 2016 at 18:25 Reply
 • Miatilda A.

  Jeg læser også med, men er ikke altid god til at kommentere. Det sker at jeg læser i et frikvarter, og så kommer jeg fra at jeg ville kommentere. Andre gange så tænker jeg at min kommentar i virkeligheden måske er lidt intetsigende, og så bliver jeg genert.
  Du skal kun lave giveaways når du synes at det er relevant og sjovt. Vi læser med alligevel. Fordi du skriver godt.
  Jeg har så stor respekt for jer der blogger – det er et kæmpe arbejde. Og som Maria også skriver – så er det bedre end et ugeblad. (Som jeg slet ikke læser mere, efter at jeg har fået øjnene op for Bloglovin’.
  Rigtig godt nytår.
  Miatilda

  26. december 2016 at 15:39 Reply
  • Malue

   Tro mig, hver eneste kommentar betyder noget som blogger.
   Specielt fordi kommentarerne er så få, for os mindre bloggere efterhånden 😀

   Men jeg kan sagtens sætte mig ind i hvad du mener.

   Og tusind tak for dine rosende ord – det er virkelig dejligt at høre, at du kan lide min blog!

   26. december 2016 at 18:22 Reply
 • Simone Olsen

  Jeg kommenterer oftest kun på konkurrencerne, men jeg læser stort set alle indlæg. Ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke kommenterer noget oftere, det burde jeg måske. Du udfører jo et stykke arbejde som jeg og mange andre sætter pris på, og det burde man nok give udtryk for noget oftere:-) Jeg ser ikke din blog som en “konkurrence-blog” men ser mere dine konkurrencer som en bonus, det er altså ikke derfor jeg følger dig:-)

  26. december 2016 at 15:57 Reply
  • Malue

   Årh, tusind tak!
   Det er jeg virkelig glad for at høre.
   Jeg tror måske jeg selv har sat en titel på mig, som ingen andre faktisk har gjort alligevel 😀

   Det er virkelig rart at høre du bryder dig om bloggen, for ja – det tager ret meget tid selvom det er til stor glæde for mig og så også jer!

   26. december 2016 at 18:21 Reply
 • Emilie

  Jeg vil også give de andre to fuldstændig ret. Tror blot det er fordi at mange af os læsere bruger det som en måde at ’slappe af på’ – gør jeg i hvert fald selv. Jeg nyder at læse med, men også det at det er fuldstændig uforpligtende, i form af at man bare kan kigge med og læse hvad man lige falder over. Jeg kommentere personligt sjældent på andet end konkurrencer, men det er faktisk også den måde jeg agere på, på facebook. Så det er mest af alt bare fordi jeg godt kan lide at læse “anonymt” med. Håber du forstår hvad jeg mener. Men synes også du selv skal vælge ud, og måske noget du mener passer fint til dine værdier på bloggen hvis man kan sige det sådan 🙂

  26. december 2016 at 18:28 Reply
  • Malue

   TAK for din kommentar!
   Det er bare mig der har sat et helt forkert syn på det, så jeg er vildt glad for at høre at I er med derude og synes det er spændende, selvom jeg ikke altid får risen eller rosen tilbage.

   Det er dejligt at vide, at det bare er mig der har haft forskruede tanker 😀

   Jeg vil prøve at finde en naturlig balance i mine giveaway’s til næste år og prøve at få nogle lidt federe præmier på banen.
   Må lige forhandle lidt med virksomhederne, hihi 😀

   26. december 2016 at 18:33 Reply
 • Mai O.

  Jeg slutter mig til koret: Jeg skriver ikke ofte kommentarer, men det betyder ikke, at jeg ikke læser med. Jeg læser med hos rigtig mange bloggere, nogle mere end andre, og det kommer ligesom også i perioder. Det afhænger også af, hvad der sker i mit eget liv. Det sidste halve år har jeg skrevet speciale, og dér har jeg VIRKELIG læst mange blogs (men ikke skrevet vældigt mange kommentarer – på nær konkurrencerne). Blogs er den PERFEKTE overspringshandling, fordi man rent faktisk får noget viden af én eller anden art. Så er det selvfølgelig sjovt at vinde, men det er mere sådan en slags sidegevinst, som man ind i mellem er heldig at ramle ind i. Hovedpræmien er blogmediet. Nåmen, jeg er glad for snart sagt alle dine indlæg. Det vigtigste for mig er nemlig, at du skriver om det, der falder DIG ind. Og så sorterer jeg efter, hvad der lige optager mig. Så: Bliv ved med at gøre, hvad du gør 🙂 Jeg skal nok forsøge at pippe lidt mere i fremtiden i kommentarfeltet, så du kan mærke, at jeg er her 😉

  Dejlig aften til dig!

  26. december 2016 at 20:55 Reply
  • Malue

   Hvor er jeg glad for at jeg har taget fejl!
   Har virkelig gået og følt mig forkert, så det er virkelig rart at høre fra jer at det slet ikke er som jeg troede.

   Jeg nyder virkelig at dele ud af konkurrencer, så jeg vil helt sikkert fortsætte med det men nok i en anden grad.

   TUSIND tak for din kommentar <3

   26. december 2016 at 21:50 Reply
 • Yvonne i

  Jeg vil gerne med røde ører sige tak for en dejlig blog❤️ Jeg er rigtig dårlig til at kommentere . Linker tit ❤️ Men tro mig jeg læser alt du skriver ❤️ Mit 2017 må være at kommentere mere Syntes du har lækre præmier altid og syntes ikke der mangler noget ..en ting jeg HADER er de konkurencehajer. Der skriver den samme røvslikker historie ved alle konkurrencer ( undskyld mit sprog) bliver altså lidt harm

  26. december 2016 at 22:31 Reply
  • Malue

   Tusind tak for de søde ord om min blog!
   Det varmer virkelig <3

   Ja, der er ind i mellem nogen af dem som er ret strenge til at kopiere og indsætte 😀

   26. december 2016 at 22:40 Reply
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg kommenterer klart mest på giveaways, fordi man jo skal .

  Jeg læser med på mange blogs, men skriver sjældent en kommentar, fordi jeg mest har tænkt, at det alligevel ikke bliver læst. Men det vil jeg da prøve at ændre på , for der sidder jo et ægte menneske i den anden ende .
  Du kunne jo vælge at fordele dine super sine giveaways ud på hele året, og så måske “kun” have advent på bloggen , fremfor en hel pakkekalender?

  Den der med at have en standard smøre eller bare kopierer andres svar, har jeg moret mig en del over på fb i år. For mange læser slet ikke hvad der står i teksten, og det giver altså lidt spøjse svar, eller forkerte når den første svarer forkert .
  Det er vist heller ikke alle, som har forstået den med at love og save her på bloggen, selvom du endda sætter link ind til det.

  Men et godt nytårsfortsæt kunne være at huske, at det er et rigtig menneske som sidder og bruger tid på at skrive og at respons faktisk er rar at få .

  Knus og godt nytår til dig

  27. december 2016 at 21:36 Reply
  • Malue

   Jeg lover dig, at der bliver læst kommentarer når man som ejer af bloggen sidder bag skærmen.
   Det er jo det vi ønsker – at få feedback på vores arbejde.
   Det gør simpelthen én SÅ glad at vide, at folk har lyst til at dele en kommentar.

   Pakkekalenderen synes jeg er enormt hyggelig og det tror jeg er noget jeg gerne vil holde fast i.
   Det er mere den giveaway jeg kører hver måned, jeg er i tvivl om 🙂

   Haha ja! Du har SÅ ret. Det er virkelig sjovt at se hvad folk kommenterer ind i mellem!

   29. december 2016 at 9:57 Reply
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg skrev en lang kommentar igår, men det var på min tablet og det lykkedes vist ikke, øv.

  Essensen i det jeg skrev, var at huske at der sidder et ægte menneske bag en blog, og at en kommentar altid varmer, så det bør man huske.

  Jeg kommenterer nemlig også næsten kun ved giveaways, for det skal man jo. Men jeg læser jo mange af dine blogindlæg, men får stort set aldrig kommenteret, fordi jeg har tænkt, at ingen læser det alligevel…. Og så er jeg hurtigt videre igen. Så jeg vil huske mig selv på det 🙂

  Og så foreslog jeg at du kunne fordele dine giveaways på hele året, og så måske nøjes med advent i december, fremfor pakkekalender 🙂 . Til gengæld er det måske mest de faste læsere, som husker at love og save, selvom du sætter link ind til det :).

  Knus og godt nytår til dig

  28. december 2016 at 9:16 Reply
 • Louise O

  Personligt ønsker jeg ikke at kommentere blot for at kommentere. Synes du har en god variation i dine indlæg, men du kunne måske slutte dine indlæg af med et spørgsmål, så de indbyder til kommentarer.
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde cremer, ansigtsbørste, tørbørste eller noget lækker shampoo.

  28. december 2016 at 12:54 Reply
  • Malue

   Tak for din kommentar!
   Ofte har jeg et spørgsmål som afslutning 😀

   Jeg noterer dine ønsker ned <3

   29. december 2016 at 9:47 Reply
   • Louise O

    Et godt tip ville da være at gøre dine indlæg en anelse kortere eller arbejde med opsætningen, for det er ikke altid jeg har lagt mærke til det 🙂
    Ellers en fin blog, så håber ikke du har mistet modet.
    Glædelig jul…

    29. december 2016 at 15:09 Reply
    • Malue

     Mine indlæg er ikke mere end 3-400 ord, som er det anbefalede.
     Det er sjælendt de overskrider og så er det kun hvis der er virkelig meget info 🙂

     Jeg har slet ikke mistet modet for bloggen, mere for giveaways men jeg er ved at finde ud af hvordan jeg godt kunne tænke mig det i fremtiden.

     Tak og godt nytår til dig!

     30. december 2016 at 8:51 Reply
 • Anne-Marie

  Jeg nyder at læse din blog og jeg kan bruge rigtig meget af den viden, du deler ud af, især fordi jeg også er sarthudet og har en hang til selv at lave skønhedsprodukter. Jeg læser med mange steder og er ikke god til at kommentere, med mindre jeg har noget at spørge om. Det tager tit lang tid for mig at kommentere og ofte opgiver jeg også pga. tekniske problemer. Det er især når der er mange billeder, eller indlægget er langt, så går alt langsomt og ofte lukker bloglovin ned. Det sker desværre jævnligt på din blog, nogle gange kan jeg læse første halvdel og så lukker den ned. Det er ærgeligt for mig, for jeg er superglad for at læse med. Jeg synes det er nogle skønne konkurrencer du forkæler os med og er ked af, at der er kommet skår i din glæde, ved at lave konkurrencerne. Men du skal jo lave det du har lyst til, så du bevarer glæden ved det. Jeg håber du finder glæden og ønsker dig et godt og lykkebringende nytår.

  29. december 2016 at 0:48 Reply
  • Malue

   Det var da skørt.
   Jeg uploader nemlig mine billeder i super lav kvalitet, for netop at komme det problem i møde.
   Og det er heller ikke noget jeg oplever på andre blogs.
   Måske er din computer og Bloglovin’ ikke så gode venner?

   Jeg er glad for at du kan lide konkurrencerne! Det betyder meget.
   Jeg er stadigvæk en anelse i tænkeboks over, hvordan jeg vil køre det videre.
   Men jeg kommer nok frem til en løsning en dag 😀

   Det er rart at vide at du kan bruge det jeg skriver, det er jeg glad for at høre!

   29. december 2016 at 9:53 Reply
   • Anne-Marie

    Det tror jeg du har ret i. Jeg læser med fra en ældre IPad og den er i perioder ret dårlig sammen med bloglovin, men ind imellem kører det så nogenlunde igen. Jeg må ønske mig en ny Uanset hvad du finder frem til, vil jeg fortsat læse med, alt det jeg kan. Lige nu kører det faktisk nogenlunde, så jeg tror lige jeg vil se, om jeg kan finde et af de gamle indlæg, med en DIY og se om jeg kan læse den nu.

    29. december 2016 at 13:03 Reply
    • Malue

     Uh, hvilket et er det?
     Jeg har lige slettet lige i omegnen af 200 indlæg fordi jeg fik et flip og havde lyst til at rydde op i alt det med dårlige billeder og dårlige videoer 😀
     Håber ikke jeg har fået slettet det du skal bruge!

     29. december 2016 at 13:21 Reply
 • Anne-Marie

  Nej det har du ikke. Ikke alle i hvert fald. Det lykkedes, endelig kunne jeg læse hele opskriften på body butter og samtidig kom jeg lige omkring din citronscrub og ansigtsmaske. Fedt, jeg er allerede igang med at teste på håndleddet. Det er mærkeligt den engang altid smed mig af, for den er jo egentlig ikke så lang, men det må have kokset med den IOS jeg havde dengang. Elsker virkelig at lege med skønhedsprodukter af naturlige ingredienser og du har bare så meget viden om hvad der er godt for det ene og det andet. Så fedt.

  29. december 2016 at 13:50 Reply
  • Malue

   Det var heldigt!
   Den er så skøn, den body butter.
   Lige så snart jeg får en ny bolig vil jeg lave flere hjemmelavede ting igen, men sådan som min situation er lige nu, er det ikke helt muligt, desværre.

   30. december 2016 at 8:50 Reply
   • Anne-Marie

    Jeg håber du finder drømmeboligen, hvor alt kan lade sig gøre. Ønsker dig et godt og lykkebringende nytår.

    31. december 2016 at 14:56 Reply
 • Line Nielsen

  Jeg kan rigtig godt forstå dig, Malue. Det må være meget fair ikke at have lyst til blot at give de præmier, du sådan har kæmpet for at finde, til folk, der deltager i et hav af giveaways hver eneste dag, men rent faktisk til interesserede læsere af din blog, som også går op i dit indhold. Virkelig!

  Samtidig er jeg også selv typen, der læser mange blogs og virkeligt nyder deres indhold, men måske kun kommenterer enkelte gange om året, men så alligevel deltager i konkurrencer. Den slags er selvfølgeligt svært at undgå – samt reelle nye læsere.

  Men jeg synes, det lyder som et fint initiativ at gentænke dine giveaways. De færreste af os læsere, læser jo med udelukkende for deres skyld 🙂

  3. januar 2017 at 15:50 Reply
 • Mille Andersen

  Jeg er en konkurrence haj, men jeg læser også rigtig rigtig mange blogindlæg og læser fast hos mange, dig inklusivt. Når jeg kun sjældent byder ind i andet end konkurrence inlæggende, er det fordi jeg ikke føler jeg er lige så god til at byde ind med svar, som mange andre er. Det gør mig selvfølgelig til en passiv bloglæser. Men jeg er her skam stadig og suger din og andre bloggeres erfaringer og tanker til mig.

  3. januar 2017 at 20:16 Reply
 • Leave a Reply

  Mere af samme skuffe