In MAKE UP, SKØNHED on
20. marts 2016

MINERAL MAKE-UP BRANDET DU SKAL KENDE!

idun

Hvis du ikke allerede er betaget en smule af mineral make-up, så bliver du det nu.
Her er det mineral make-up brand du skal kende!

Når man er en sensitiv sag som jeg, begynder man så småt at være mere og mere opmærksom på, hvad man egentlig kommer på sin hud, for kemikalier kan nemt være synderen til diverse eksemer og udslæt, uren hud og andre ubehagelige ting.

Så sent som i går har jeg brugt et eller andet nyt og fancy produkt som har forårsaget kinder så tørre og rug som grus, og det klør så meget, at jeg har lyst til at kradse mig selv til blods.

Og det er netop episoder som disse, der gør at jeg gerne lige vil blive endnu bedre til at tænke over, hvad jeg egentlig bruger af diverse produkter.

Vi udsætter dagligt vores hud for produkter der indeholder en masse skrald, pænt sagt og det er netop alt det skrald, der i sidste ende leder til eksemer og udslæt.

Den samme snak havde jeg med min nye (økologiske) yndlings frisør for et par dage siden, da jeg sad i stolen og fik klippet lige i omegnen af 10-15 cm af mit hår.
Yes – der kommer snart billeder!

Hun var i chok over hvordan at mennesker kunne finde på at bruge shampoo fra fx. supermarkeder, for det var jo den rene gift til deres hår.
“Folk må altså til at passe bedre på sig selv og deres krop” afsluttede hun.

IDUN Øjenskygge

Fra shampoo til make-up, vil jeg i dag præsentere dig for det fineste mineral make-up brand, som du bare skal kende!

Idun Minerals er et svensk brand som baserer deres produkter af 100% oprensede mineraler og derfor indeholder Idun hverken nikkel, chrom og microorganismer.

Produkterne indeholder heller ikke talkum, olie, silicone, parfume eller konserveringsmidler, såsom parabener – netop stoffer der kan føre til udslæt, irritationer og allergiske reaktioner.

idun make up

Idun Minerals har både foundations, concealers, neglelakker, læbestifter, pensler og ja – alt hvad en ægte (mineral) make-up elskers hjerte kan begære.

Jeg har selv fået fat i en lipgloss, en øjenskygge-duo, en pensel og så nok verdens bedste mascara.

Jeg er simpelthen blevet så glad for min Idun mascara, for den giver mig de fineste vipper, uden at klumpe til og så meget længde, at jeg får spørgsmål om det nu også er mine egne vipper.

Og ja det er det – blot forkælet lidt af Idun Minerals.

Hvis du er klar til at være sødere imod din hud, kan du se flere Idun Minerals produkter her og forkæle dig selv og ikke mindst din skønne hud ♥

Kendte du allerede til Idun Minerals og har du egentlig gjort dig tanker om de produkter du bruger til din hud?
Del din kommentar nede i kommentarfeltet ♥

 

Follow

armbånd

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Anna

  Jeg tænker meget over, hvad jeg putter i ansigtet, men jeg kunne helt sikkert være bedre til at passe på mit hår mht. shampooer.
  Kunne du ikke overtales til at skrive et indlæg om nogle gode shampooer, som ikke skader håret? 😀

  21. marts 2016 at 10:35 Reply
  • Malue

   Ja, det kan du tro!
   Jeg begynder straks at undersøge det og finde de bedste frem.

   Det lyder godt at du passer på din hud og ja, jeg burde også være bedre til at passe bedre på mit hår, så det er et godt forslag du kommer med 🙂

   Knus Malue

   21. marts 2016 at 11:52 Reply

  Leave a Reply

  Mere af samme skuffe