In HÅR, SKØNHED on
26. april 2016

GØR DIT HÅR DENNE TJENESTE

Er dit hår lidt træt, glansløst og generelt bare ikke friskt at se på?

Jeg var der selv for en måneds tid siden, indtil jeg valgte at gøre mit hår en kæmpe tjeneste!

Der er intet værre end når man ikke føler at man har styr på sit hår – håret er virkelig en af de ting der fremhæver dig mest og derfor vil man jo selvfølgelig gerne have at det er on point!

Da jeg var til frisør for lidt tid siden snakkede vi lidt om øko-produkter og at de udelukkende brugte produkter der var bedre for håret – og sikke en forskel jeg kunne mærke på mit hår efterfølgende.
Normalt hader jeg at gå til frisør, for jeg kan slet ikke styre mit hår efterfølgende – men denne gang havde jeg det lækreste hår og det varede ved i flere dage.

Da besluttede jeg mig for at jeg ville vælge bedre alternativer til mit hår og gå mere og mere efter økologiske produkter, for det gjorde virkelig en forskel.
Oven i det, fik jeg en kommentar fra en læser at hun ønskede at kende til økologiske hårprodukter, for et bedre og sundere valg.

Min jagt efter et godt produkt gik igang…

Økologisk shampoo og balsam

Jeg fandt Organic Hairspa som jeg havde hørt godt om tidligere fra andre bloggere og jeg tænkte at jeg måtte give det et skud.
Produkterne er økologiske og indeholder ikke skræmmende ingredienser som fx.  Parabener, Mi, SLS (Læs mere om SLS her), SLES, Phalater, EDTA eller DEA.
Hele serien indeholder økocertificeret honning ekstrakt, macadamiaolie og grøn te.

Dit hår bliver simpelthen så lækkert og jeg kan virkelig mærke forskel efter min hårvask, når jeg brugt shampoo og balsam fra Organic Hairspa.
Jeg er vildt imponeret over hvor blødt og glansfuldt mit hår bliver.
Normalt havde jeg knastørt hår efter vask, når jeg blot brugte en shampoo fra supermarkedet, men her er der virkelig en markant forskel.

Jeg valgte shampoo og balsammen der giver volume, da mit hår ret tykt og tungt og det hurtigt falder ned og her går de ind og hjælper med at skabe mere volume til håret.

Økologisk hårmaske

Når mit hår har brug for lidt ekstra pleje et par gange om ugen, bruger jeg hårmasken – den plejer håret og gør det simpelthen så ufatteligt lækkert og blødt.
Masken indeholder sheabutter og argan-olie der hjælper med at genfinde fugtbalancen i håret.
Man skal godt nok ikke bruge den en dag man gerne vil have massere af fylde og volumen, for den går ind og gør håret så fint og blødt at der ikke er ret meget struktur tilbage at arbejde med.

Men dertil har jeg dog også en structure-spray fra Organic Hairspa, som jeg bl.a har skrevet om her – den kan lige få hele håret til at holde fylde, når det er aller mest fladt.

Sådan får du volumen i dit hår

Argan Elixir har jeg også talt om før og gør det nu igen, for den giver virkelig noget godt til dine længder – du får det blødeste og sundeste hår.
Den er let at fordele og du er ikke fedtet fuldstændigt ind efter brug.
Olien er en unik sammensætning af argan-, macadamia- og hørfrøolie som sørger for at dit hår ikke bliver tørt og derudover indeholder den varmebeskyttelse mod stylingredskaber.

Jeg er fan!

Organic Hairspa forhandles kun hos frisører og ønsker du at få fat i de lækre produkter, kan du ringe på 57 66 03 00 og så kan de oplyse dig om nærmeste forhandler, hvis du oplyser dit postnummer ♥

Organic Hairspa laver også hudpleje og jeg er igang med at prøve en peel off maske af – jeg er ret imponeret ind til videre!

Du kan finde alle produkterne her og se om du har brug for volumeshampoo, blonde eller noget helt tredje.

Gør dit hår den tjeneste at tænke lidt mere over hvad du egentlig bruger og om det er godt for dig ♥

Hvad med dig?

 • Tænker du over hvad du putter i dit hår?
 • Kender du til Organic Hairspa?

Follow

NYX makeup

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Anna

  Dejligt! Det må jeg kigge efter 😉

  10. maj 2016 at 16:10 Reply
  • Malue

   Det er virkelig, virkelig gode produkter!
   Jeg kan KUN anbefale dem <3

   10. maj 2016 at 16:11 Reply

  Leave a Reply

  Mere af samme skuffe