In GLUTENFRI on
28. maj 2017

GLUTENFRIE PANDEKAGER – HURTIGT & NEMT

Lækre og ikke mindst sunde, glutenfrie pandekager. De tager ingen tid at lave og så smager de altså skønt. 
De er perfekte til brunch eller bare en hyggelig hverdags-morgen. 

Da jeg indså at jeg var nød til at skære gluten ud af min kost, var min første tanke at jeg kom til at savne pandekager. 
Nogle morgener kunne jeg stå op og begynde at lave pandekager fyldt med mel – og jeg elskede det. 
Dét var nok en af de ting, jeg havde sværest ved at acceptere, for jeg elsker simpelthen bare pandekager. 

» Læs også: Nem glutenfri brownie 

Med inspiration fra min søde og meget dygtige veninde Mette, så er disse glutenfrie pandekager altså blevet en favorit.
Og jeg laver dem ofte.. Nok lidt for ofte. 
Men de er bare så gode!

De her glutenfrie pandekager er både sukkerfrie og fyldt med protein. 
Pandekagerne tager ingen tid at lave og jeg laver dem ofte på hverdage. 

Glutenfrie Pandekager
Serves 2
Lækre glutenfrie pandekager som er lette og hurtige at lave. Perfekte til søndagens brunch!
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 1 banan
  2. 4 æg
  3. 1 dl glutenfri havregryn
  4. 2 spsk. sukrin
Topping
  1. 2 stykker hakket mørk chokolade
  2. Evt. bær af eget valg
Instructions
  1. Skær bananen ud i skiver og kom den i en skål eller blender.
  2. Put æg, havregryn og sukrin i og brug enten en stavblender eller en blender, til at lave en ensartet og flydende masse.
  3. Kom 2 spsk. dej på en slip-let pande ved medium varme og form små runde pandekager.
  4. Vend pandekagen efter 2 minutter og tag den af efter 1 minut.
  5. Tag de færdige pandekager af panden og pynt med den mørke chokolade, så det når at smelte lidt på de varme pandekager.
  6. Pynt eventuelt med bær.
Notes
  1. TIP: Du kan sagtens lave flere pandekager på én gang, på samme pande hvis du blot ligger dejen lidt ude i siden af panden.
Malue Jasmine http://maluejasmine.dk/
Sukrin er et sødemiddel uden kalorier.
Det ligner og smager som sukker og jeg benytter det altid i mit bagværk, eller på ting som jeg plejer at komme sukker på.
Det er en let måde at undgå det usunde hvide sukker.

Du kan købe det her og i helsekost butikker.
Jeg lover dig, det er din nye bedste ven!

Du kan også godt lave pandekagerne uden sukrin, men jeg synes altså bare de er lidt bedre når de er mere søde i det.  

Elsker du ikke også bare pandekager? Lad mig endelig vide hvad du synes, når du har prøvet opskriften ♥

Previous Post Next Post

4 Comments

  • kathrine johansen

    Hvor ser de bare dejlige ud, mums! Dem vil jeg prøve at lave snart, tak for tip!

    Go’ søndag <3
    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​

    28. maj 2017 at 18:02 Reply
    • Malue

      Tak, de er SÅ skønne!
      Sig endelig til når du har lavet dem <3

      29. maj 2017 at 10:04 Reply
  • Emilie Ildstein

    Jeg har selv brugt samme opskrift tidligere og jeg ELSKER dem! Der stod altid en kø rundt om mig, når jeg havde dem med i skole, haha.
    Jeg er forresten vild med opsætningen af din blog ❤️

    29. maj 2017 at 16:05 Reply
    • Malue

      Haha, det kunne jeg lige forestille mig!
      De er altså også bare så gode.

      Og tusind tak for de søde ord <3

      29. maj 2017 at 16:16 Reply

    Leave a Reply

    Mere af samme skuffe