In JEG ELSKER on
8. maj 2016

FESTIVAL FEVER: DEN ULTIMATIVE PAKKELISTE

 

Er det snart ved at være tid til at du skal pakke til årets festival?
Jeg har lavet en pakkeliste til festival, så du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at mangle noget!

Kan du mærke Festival Feveren? Jeg er SÅ klar og jeg kan snart ikke vente længere, til jeg skal afsted på dette års Roskilde Festival.

Indtil jeg skal afsted på festival kører jeg et festival-tema, hvor jeg vil lave forskellige blogpost der alle hjælper dig til at få en bedre festival.
Alle disse blogpost vil blive markeret med Festival Fever i titlen ♥

Jeg elsker at have styr på, om jeg nu har fået alt pakket og derfor plejer jeg altid at lave en pakkeliste til festival.
Men det kan være svært lige at huske om man nu har fået det hele med på sin liste.

Jeg har gjort det langt lettere for dig – for jeg har nemlig lavet en pakkeliste til festival som du kan downloade, printe ud og efterhånden krydse af, når du har pakket de forskellige ting.
Den er helt gratis og kommer ud i A4 format.

Download pakkeliste

Hvad med dig?

 • Hvilken festival skal du på?
 • Er det første gang du skal afsted på festival?

Feel free to Save indlægget på Bloglovin’ så flere kan se pakkelisten til festival og få glæde af den og del hjertens gerne blogpostet med andre ♥

Skriv endelig en kommentar hvis du henter pakkelisten – det ville gøre mig glad!

Fyldigt hår hele dagen

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Ehlene

  Smart liste!

  23. juli 2016 at 10:08 Reply
  • Malue

   Tusind tak!

   23. juli 2016 at 10:39 Reply

  Leave a Reply