In PERSONLIGT on
18. maj 2016

DET BEDSTE KAMERA NOGENSINDE

 

Hvis du vil fange de bedste elementer fra din hverdag, din ferie eller din festival uanset om du er under vand eller skydiver – så kender jeg kameraet du gerne vil eje!

Jeg knuselsker mit GoPro kamera som jeg fik af mine dejlige forældre i fødselsdagsgave i år 2014.
Det har hængt på mig lige siden og jeg har det altid med i tasken, når jeg er afsted til sjove oplevelser.

Jeg har det med når jeg er på rejser, når jeg er til blogevents og ja, generelt så ligger det faktisk altid i min taske så jeg kan fange klip fra hvor end jeg befinder mig.

Kameraet er beskyttet mod vand når det ligger i den gennemsigtige kasse, hvilket betyder at du kan svømme med det og ikke behøver bekymre dig om at stå midt i skum-festen på Roskilde Festival, samtidig med at du får de fedeste optagelser!
Det fylder urimeligt lidt i tasken og netop derfor har jeg det altid med mig.

Jeg havde taget det med til sidste års Roskilde Festival, men karl-smarten her havde selvfølgelig glemt at gøre plads på sit memorycard – det sker ikke igen, kan jeg godt fortælle!

Monopod-Tripod-AdapterGoPro udstyr her

Hvad der så er endnu federe er, at man kan få udstyr i massevis til sit GoPro.
Fra en selfiestang, til en brik der holder dit GoPro flydende i vand for ikke at glemme det udstyr der gør at man kan spænde sit GoPro fast på sig selv, så man har hænderne frie.

Jeg har haft mit GoPro i snart to år og jeg kan virkelig mærke at jeg mangler det her udstyr til mit kamera.
Jeg vil selv gerne eje en stang som kan udvides til ca 2 meter, så jeg kan filme oppe fra.
Derudover vil jeg vildt gerne have et stykke udstyr så jeg kan klipse mit GoPro fast til min arm.

Jeg har kigget på GearHero og de har meget forskelligt tilbehør til GoPro og priserne er yderst fornuftige i forhold til Elgiganten fx. hvor jeg ellers har kigget på det samme udstyr.

Jeg skal helt bestemt have fat i denne wrist strap her – så mangler jeg bare stangen!

Hvad med dig?

  • Kender du til GoPro?
  • Ejer du selv et GoPro?

Udviklet i samarbejde med GearHero ♥

 

Fyldigt hår hele dagen

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Mere af samme skuffe