In HUDPLEJE, SKØNHED on
7. april 2016

DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIN HUD, NOGENSINDE!

Din hud er med garanti lidt træt og tør efter den lange vinterperiode, men det er nu at du skal til at igang med at pleje og friske huden op, så den for alvor kan blive forårsklar!

Og det her, det er det bedste du kan gøre for din hud, nogensinde!

I mandags var en rigtig mandag, med gråt vejr, regnvejr på alle de tidspunkter jeg skulle ud af kontoret og det enste jeg så frem til, var min aftale efter arbejde.

For et par uger siden, fik jeg en slags udslæt af et produkt jeg havde prøvet og herefter har jeg kæmpet med at få min tørre hud vendt om til fugtigere hud.
Men det har været lidt af en brag kamp – specielt når jeg i forvejen kæmper med tør hud og tendens til urenheder.

Men heldigvis var der god hjælp på vej, for jeg fik booket mig ind til en tid hos Signe Heindorf Clinique.

IMG_8345-1024x683Billede lånt af The Impressionista

Jeg fik en ansigtsbehandling, Quickfix Facial Treatment – og det var den skønneste, jeg nogensinde har fået og derudover var der resultater med det samme.

Jeg startede med at ligge mig op i stolen og her blev jeg beroliget og kom i en helt afslappet tilstand med lavendel-duft.
Det var simpelthen så skønt at nyde den afslappende duft og falde lidt ned efter en stressende dag.

Jeg fik først renset min hud grundigt og herefter var Bianca, som er hudterapeut, så sød at give mine øjenbryn en lille opretning og få fjernet alle de små hår, man ikke selv får øje på i normalt lys.
Herefter fik jeg peelet min hud, for at fjerne de døde hudceller.
Jeg kunne godt mærke at den gik ind og tog lidt fat, men det var på ingen måder ubehageligt, men mere en følelse af at huden blev åbnet lidt op og kunne ånde.

Herefter fik jeg en skøn maske på, serum og til sidst en dagcreme.

Undervejs når man at slappe helt af og selvom behandlingen “kun” varer 45 minutter, føler man virkelig, at man kan ligge alt til side et øjeblik.

Inden man rejser sig op, får man igen en duft som frisker dig lidt op igen, så du er klar til at gå ud og færdiggøre dagen, smutte tilbage på arbejde eller hvad der er på din dagsorden.

IMG_8378-1024x683Billede lånt af The Impressionista

Undervejs talte Bianca og jeg lidt om min hud-situation, for jeg har jo lidt en sær hud og hun gav mig nogle rigtige gode tips til hvordan jeg bedre fik fugtet min hud – ikke kun udefra, men også tips til hvad jeg kunne spise mere af, for at påvirke huden indefra.

Jeg gik derfra med den skønneste, blødeste hud og med en skøn følelse af, at jeg virkelig havde fået en god behandling og ikke mindst en rigtig god vejledning.

Jeg våger op dagen efter med en hud der er endnu blødere end dagen før og virkelig er gennemfugtet.
Mine urenheder fra dagen før er ved gået i sig selv og her 3 dage senere er de væk.

Jeg er SÅ imponeret og jeg kan ikke vente til jeg skal derind igen – og næste gang vil jeg have mit videokamera og hele molevitten med, så jeg kan filme hele behandlingen!

On the go-konceptet

Hele konceptet bag Signe Heindorf Clinique, er skønhedsbehandlinger som er tilpasset en travl hverdag og har taget New Yorker konceptet “on the go” til sig.
Det er derfor muligt at forkæle sig selv, uden at skulle hive flere timer ud af kalenderen og så er det altså også bare nogle virkelig fair priser! 

Quickfix Facial Treatment som jeg fik, koster blot 495 kr – ret fair og det er det bedste du kan gøre for din hud, nogensinde! 

Du kan se alle de forskellige skønhedsbehandlinger der tilbydes her, finde priser og booke tid til dit forårs-boost.

God fornøjelse – du vil elske det!

 

Follow

NYX makeup

Vil du vinde lækre giveaways?

Hold dig opdateret på MOOLDASH igennem MOOLLETTER og VIND! Du får også rabatkoder og inspiration!
Hvis du ikke vil gå glip af et eneste post kan du følge med på Bloglovin’ og samtidig er du automatisk med i giveaway på MOOLDASH!
Du vinder lækre præmier og af tidligere præmier, kan jeg blandt andet nævne Naked 2 Basics, Real Techniques Penselsæt, Too Faced produkter, Gina Tricot halstørklæder and so on ♥

Hvad er MOOLLETTER?

MOOLLETTER er mit eget nyhedsbrev, hvor du får gode tilbud, specielle tips og rabatkoder, som kun tilmeldte til MOOLLETTER modtager.
Jeg sender en mail ud til dig, hvor du hver gang vil modtage relevant indhold, i form af stil-inspiration, gode tilbud, beauty-stuff og andre lækre ting.
Derudover deltager du fremtidigt automatisk i den månedlige giveaway på MOOLDASH, uden at du behøver at gøre noget som helst ekstra.
Ligeledes vil vinderen af MOOLDASH GIVEAWAY blive annonceret i MOOLLETTER samt Facebook – så det er absolut kun en fordel, at modtage nyhedsbrevet! ♥

 

Follow

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Signe Altofte / SIAL

  Udslæt er bare noget af det værste, men dejligt at du viser os hvordan du har hjulpet det på vej væk:)

  8. april 2016 at 10:31 Reply
  • Malue

   Ja og specielt når det er i ansigtet, for man kan bare ikke rigtigt dække det 🙁

   Jeg er glad for at du kunne bruge blogpostet <3

   8. april 2016 at 12:32 Reply
 • Sarah H.

  Hej du!
  Jeg er blevet nomineret til Liebster blog Award, og nu giver jeg den videre til dig!

  Du kan læse mere om det her: http://nouw.com/sarahharis/liebster-blog-award-24675830

  10. april 2016 at 21:22 Reply
 • Leave a Reply

  Mere af samme skuffe